CASE: Timanttiset – yhteistyötä jo 6 vuotta

Timanttiset on Suomen suurin kello- ja korualan myymäläketju. Timanttiset-myymälöitä on Suomessa yli 80. Ketjun toiminta käynnistyi vuonna 1972.

Timanttisissa asiakkaan toimeksiannot hoidetaan aina asiantuntemuksella ja luottamuksella. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta on yhtiön voimavara. Henkilökunnan palkkaamisessa kiinnitetään erityistä huomioita siihen, että henkilökunta pystyy vastaamaan asiakkaan odotuksiin jokaisessa Timanttiset-ketjun myymälässä. Rekrytointien onnistuminen on keskiössä, jotta jokaisessa asíakaskohtaamisessa onnistuttaisiin. Yhteistyössä Arja Raukola Oy:n kanssa Timanttiset-ketjuun on myymälähenkilöstön lisäksi rekrytoitu taloushallinnon ammattilaisia ja muita toimihenkilöitä.
  

”Suosittelemme Arja Raukola Oy:tä organisaatioille, jotka arvostavat lupauksien pitämistä – sekä laadussa että vasteajassa. Henkilökohtainen palvelu ja ymmärrys toimialamme lainalaisuuksista ovat erittäin kovalla tasolla. Valtakunnallinen kumppanimme – myös kansainvälisten rekrytointien osalta.”


Kai Minkkinen
, Toimitusjohtaja
FinnGold Oy / Timanttiset

 

 

 
 


Tutustu asiakascaseihimme: www.raukola.fi/referenssit
 
 

Ota yhteyttä henkilöstöpalvelualan
luotettavaan ammattilaiseen

  • * nämä kentät ovat pakollisia

 
 

 Jaa ajatuksia kanssamme:       Facebook         Twitter         Linkedin