Näin tilaat RSS syötteen

RSS-syötteen tilaaminen Microsoft Office Outlookilla on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi rekisteröitymistä tai erillisiä maksuja. Kun olet tilannut RSS-syötteen, sen otsikot tulevat näkyviin RSS-kansioosi. RSS-kohteet näyttävät samalta kuin sähköpostiviestitkin. Jos näet jonkun itseäsi kiinnostavan otsikon, voit avata syötteen napsauttamalla sitä.

image description

Esimies & Henkilöstö 2018

4.-5.9. Messukeskuksessa Helsingissä

Arvaatko vai arvioitko rekrytoidessasi?

 
Tähän saat vastauksen syyskuussa! Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja kuulemaan puheenvuoromme!

Tapahtuma: Esimies & Henkilöstö 2018
Paikka
: Messukeskus, Helsinki
Aika
: 4.–5.9.2018
Liput
: Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen tapahtumaan

Kaksipäiväisen Esimies & Henkilöstö -tapahtuman teemoina ovat tänä vuonna inhimillisyys digiajassa, luovuus, muutoksen johtaminen ja muutoksessa eläminen sekä konstailematon HR. Tapahtumasta saat käytännön vinkkejä johtamiseen, esimiestyöhön ja henkilöstön ohjaamiseen ja kuulet inspiroivat puheenvuorot huippupuhujilta verkostoitumisen lomassa.

Arja Raukola Oy on mukana syksyn tärkeimmässä tapahtumassa, tulethan tapaamaan asiantuntijoitamme ja kuulemaan puheenvuoromme molempina päivinä!
 

Inspiration Stage

tiistai 4.9.2018 klo 11.15-11.30 keskiviikko 5.9.2018 klo 11.15-11.30
   
Arvaatko vai arvioitko? – Miten tehdä oikea henkilövalinta Menossa työhaastatteluun? – Näin valmistaudut
   
Jokainen rekrytointipäätös on merkittävä -Arvaatko vai arvioitko sinä rekrytoitavan henkilön soveltuvuuden tehtävään? Inka ja Viljo paljastavat onnistuneen rekrytoinnin kulmakivet ja kertovat henkilöarvioinnin tuomasta lisähyödystä niin asiakkaan kuin arvioitavan näkökulmasta. Työhaastattelutilanne on jännittävä. Pitääkö sinun jännittää rekrytointikonsulttia ja onko henkilöarviointi kammottava kokemus? Inka ja Viljo kertovat, miten valmistautua haastattelutilanteisiin ja kertovat rekrytointiprosessista. Hyvin hoidettu rekrytointi on opettava ja mieluinen kokemus hakijalle alusta loppuun.
   

Puhujina Inka Yliluoma, psykologi ja Viljo Julkunen, rekrytointikonsultti, Arja Raukola Oy
 

3 syytä osallistua Esimies & Henkilöstö 2018 -tapahtumaan:

  • Verkostoidu uusien tuttavuuksien kanssa – tapahtuma sopii niin HR:n edustajille kuin yritysjohdollekin.
  • Ota kaikki hyödylliset vinkit käyttöösi syksyn kehityshankkeita varten ja paranna henkilöstösi työympäristöä ja kulttuuria.
  • Saat uusia ideoita ja ajatuksia oman työsi tehostamiseksi, olipa kyse johtamisesta, esimiestyöstä tai henkilöstön ohjaamisesta – ja tee yhä tehokkaammin rekrytointeja!

 
Tilaisuus on vierailijoille maksuton etukäteen rekisteröityessä, rekisteröidy ja tule mukaan!

Rekisteröidy täällä >>
 

Arvaatko vai arvioitko rekrytointitilanteessa?

Tutustu asiantuntijoidemme kirjoituksiin

Muut artikkelit