Näin tilaat RSS syötteen

RSS-syötteen tilaaminen Microsoft Office Outlookilla on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi rekisteröitymistä tai erillisiä maksuja. Kun olet tilannut RSS-syötteen, sen otsikot tulevat näkyviin RSS-kansioosi. RSS-kohteet näyttävät samalta kuin sähköpostiviestitkin. Jos näet jonkun itseäsi kiinnostavan otsikon, voit avata syötteen napsauttamalla sitä.

image description

Henkilöarviointi

Arja Raukola Oy tekee henkilöarvioinnit puolestasi vuosien kokemuksella. Kun haluat varmistua rekrytoitavan henkilön sopivuudesta sekä avoimeen tehtävään että yrityskulttuuriinne henkilöarvioinnin tekeminen on kannattava vaihtoehto. Rekrytoinnin onnistumisprosentti kasvaa huomattavasti, kun hakijalle teetetään kattava henkilöarviointi.

Henkilöarviointi varmistaa, että saat saa riveihisi mahdollisimman motivoituneen, sitoutuneen, osaavan ja teidän joukkoonne sopivan henkilön. Kartoituksen avulla selvitetään myös henkilön sopivuutta yritykseen, sen kulttuuriin ja arvomaailmaan.

Testimme antavat kattavasti kuvan henkilön kyvyistä, persoonallisuudesta sekä työskentelytavoista.Teettämämme testit antavat luotettavat ja monipuoliset tulokset hakijan sopivuudesta tehtävään ja yritykseen. Testit ovat työelämässä yleisesti käytössä ja ne suoritetaan laillistetun psykologin toimesta.

Tärkein menetelmä henkilöarvioinnissa on strukturoitu haastattelu. Kun yhdistetään haastattelu, psykologiset testit, sekä psykologin tekemä havainnointi varsinaisessa haastattelutilanteessa, saadaan perusteellinen kuva hakijan sopivuudesta. Tarvittaessa täydennämme arviointia mm. ryhmätehtävillä ja simulaatioilla, joilla voidaan tarkemmin arvioida henkilön reagointia ja käytöstä tietyissä tilanteissa. Arja Raukola Oy teettää eri tasoisia arviointeja riippuen työtehtävän vaativuudesta.

Kysy lisää henkilöarvioinnesta ottamalla yhteyttä!