Näin tilaat RSS syötteen

RSS-syötteen tilaaminen Microsoft Office Outlookilla on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi rekisteröitymistä tai erillisiä maksuja. Kun olet tilannut RSS-syötteen, sen otsikot tulevat näkyviin RSS-kansioosi. RSS-kohteet näyttävät samalta kuin sähköpostiviestitkin. Jos näet jonkun itseäsi kiinnostavan otsikon, voit avata syötteen napsauttamalla sitä.

image description

Työnhakijalle

ETSITKÖ UUTTA TYÖTÄ?

Oletko joskus ihmetellyt, miksi kiinnostavia ja sinulle sopivia työpaikkoja on niin vähän avoinna? Onko sinun vaikea hahmottaa, minne kaikkialle sinun kannattaisi oma CV:si täyttää, jotta olisit mukana rekrytointiprosessissa haluamiesi työpaikkojen avautuessa?

Rekrytointi on muuttunut viime vuosina paljon. Yhä useammat työpaikat löytävät osaajansa tulematta koskaan julkiseen hakuun. Saadaksesi ensimmäisenä tiedon juuri sinulle sopivista uramahdollisuuksista, rohkaisemme sinua liittymään osaajaverkostoomme täyttämällä avoimen hakemuksen. Näin saat käyttöösi osaamisemme ja laajat verkostomme. Määrittelemme kanssasi ihannetyöpaikkasi ja pyrimme löytämään sinulle sellaisen.

HENKILÖSTÖVUOKRAUS VAIHTOEHTONA

Henkilöstövuokraus kauttamme on hyvä tapa työllistyä niin lyhyempiin kuin pidempiinkin työsuhteisiin, elämäntilanteestasi riippuen. Kun haluat luotettavan kumppanin, jolle sinun tyytyväisyytesi ja hyvinvointisi työssä on tärkeää, ja joka haluaa kehittää osaamistasi jatkuvasti, kerro meille siitä täyttämällä avoin hakemus.

Henkilöstövuokrauksessa työnantajanasi on Arja Raukola Oy. Hoidamme kaikki lakisääteiset työnantajavelvoitteet ja pidämme huolen siitä, että sinulla on työssäsi hyvä olla.

Parhaiten varmistat paikkasi uusien uramahdollisuuksien auetessa liittymällä osaajaverkostoomme täyttämällä avoimen hakemuksen. Voit olla varma, että olemme yhteydessä heti, kun sopiva paikka tulee tietoomme.

HALUATKO LAAJENTAA VERKOSTOJASI? NIIN MEKIN!

Onko sinulla työ, jossa verkostot kasvavat kuin itsestään, koska tapaat uusia ihmisiä viikottain? Vai oletko yrityksen sisäisessä asiantuntijatehtävässä siten, että verkostosi kattavat lähinnä yrityksen omaa henkilökuntaa? Tarjoamme mahdollisuuden laajentaa verkostojasi muiden osaajien ja työnantajien kanssa olit sitten aktiivinen työnhakija tai tyytyväinen nykyisessä työssäsi, mutta haluat jatkuvasti kehittää itseäsi asiantuntijana ja tavata muita oman alasi osaajia ja vaikuttajia.

Autamme sinua rakentamaan henkilöbrändiäsi ja verkostojasi siten, että osaajia etsivät löytävät sinut. Liittymällä verkostoomme varmistat, että kuulet ensimmäisenä järjestämistämme verkostoitumistapaamisista, opit koko ajan lisää työnhaun kommervenkeistä ja kehität osaamistasi. Verkostoomme liittyäksesi sinun ei tarvitse olla aktiivinen työnhakija, mutta toivomme että olet aktiivinen itsesi ja osaamisesi kehittäjä!