Näin tilaat RSS syötteen

RSS-syötteen tilaaminen Microsoft Office Outlookilla on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi rekisteröitymistä tai erillisiä maksuja. Kun olet tilannut RSS-syötteen, sen otsikot tulevat näkyviin RSS-kansioosi. RSS-kohteet näyttävät samalta kuin sähköpostiviestitkin. Jos näet jonkun itseäsi kiinnostavan otsikon, voit avata syötteen napsauttamalla sitä.

image description

Pirkanmaa

Rekrytointi Tampere – Avoimet työpaikat Pirkanmaalla

Rekrytoimme työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Tampereella ja sen lähialueilla. Tältä sivulta näet Pirkanmaan seudulla olevat avoimet työpaikat. Klikkaamalla työpaikkaa pääset lukemaan tarkemman kuvauksen työpaikasta.

Vaikka listalta ei tällä hetkellä löytyisi juuri sinulle sopivaa työpaikkaa, voit silti jättää meille avoimen hakemuksen. Kerro itsestäsi, osaamisestasi, työkokemuksestasi ja minkälaisista töistä olet kiinnostunut. Rekrytoimme jatkuvasti uusia työntekijöitä Tampereen seudulla, joten sinäkin voit löytää kauttamme hyvän työpaikan. Otamme sinuun yhteyttä, kun meillä on tarjota sinulle osaamisesi ja kokemuksesi perusteella sopivaa työtä.

Monet eri alojen ammattilaiset tai uransa alkutaipaleella olevat työnhakijat ovat saaneet kauttamme hyvän työpaikan. Ota yhteyttä Tampereen seudun rekrytointiimme, niin voit löytää itsellesi unelmiesi työpaikan tai lähetä avoin hakemus.

Rekrytoimme eri aloilla toimiville asiakasyrityksillemme Pirkanmaalla jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja reskontranhoitoon. Onko sinulla kokemusta taloushallinnon tehtävistä? Oletko innokas hyppäämään uusiin haasteisiin? Täytä avoin hakemus!

Jätä avoin hakemus