Näin tilaat RSS syötteen

RSS-syötteen tilaaminen Microsoft Office Outlookilla on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi rekisteröitymistä tai erillisiä maksuja. Kun olet tilannut RSS-syötteen, sen otsikot tulevat näkyviin RSS-kansioosi. RSS-kohteet näyttävät samalta kuin sähköpostiviestitkin. Jos näet jonkun itseäsi kiinnostavan otsikon, voit avata syötteen napsauttamalla sitä.

image description

Uusimaa

Rekrytointi Helsinki – avoimet työpaikat Uudellamaalla

 

Arja Raukola Oy rekrytoi työntekijöitä aktiivisesti myös Helsingissä ja Uudellamaalla. Tarjoamme hyviä töitä hyville työntekijöille. Oletpa sitten työurasi alkutaipaleella tai jo kokemusta niittänyt konkari, voit löytää kauttamme uusia haasteita ja juuri sinulle sopivan uuden työpaikan.

Rekrytoimme osaajia eri aloille. Alta näet tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Voit katsoa tarkemman tiedon avoimesta työpaikasta klikkaamalla työpaikan linkkiä. Voit  myös hakea suoraan tehtävään työpaikan alla olevasta painikkeesta.

Arja Raukola Oy:llä on koko ajan rekrytointi käynnissä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Jos avoinna olevat työpaikkamme eivät vastaa sinun toiveitasi tai kokemustasi, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Kun osaamistasi ja tavoitteitasi vastaavaa työtä on tarjolla, otamme sinuun yhteyttä. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi, työkokemuksestasi, tavoitteistasi ja toiveistasi työtä koskien.

Haluatko tutustua Arja Raukola Oy:n rekrytointiin Helsingin seudulla? Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen helsinki@raukola.fi tai puhelimitse numeroon 010 320 8350.

 

Rekrytoimme jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia

 

Asiakasyrityksemme hakevat usein taloushallinnon ammattilaisia. Rekrytoimme taloushallinnon ammattilaisia pääkaupunkiseudulla eri alojen yrityksiin. Lähetä avoin hakemus tästä!

Jätä avoin hakemus