Näin tilaat RSS syötteen

RSS-syötteen tilaaminen Microsoft Office Outlookilla on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi rekisteröitymistä tai erillisiä maksuja. Kun olet tilannut RSS-syötteen, sen otsikot tulevat näkyviin RSS-kansioosi. RSS-kohteet näyttävät samalta kuin sähköpostiviestitkin. Jos näet jonkun itseäsi kiinnostavan otsikon, voit avata syötteen napsauttamalla sitä.

image description

Yrityksille

REKRYTOIMME SINULLE PARHAAN TOIMIHENKILÖN

Rekrytointi on murroksessa. Osaajien arvostukset uuden työpaikan valinnassa ovat yhä enemmän laadullisia. Työssä on tärkeää sen merkityksellisyys toisaalta itselle ja toisaalta ympäröivälle maailmalle. Vapaa-aikaa ja perhettä arvostetaan yhä enemmän. Pystytkö omalla rekrytointiosaamisellasi antamaan itsestäsi houkuttelevan ja todenmukaisen kuvan hakijoille? Tiedätkö, millaiset tehtävät motivoivat osaajia antamaan parastaan?

Olemme jatkuvasti tekemisissä niiden ihmisten kanssa, joita etsit. Tiedämme, mistä heidät löytää ja mitä he arvostavat. Omassa verkostossamme on suuri määrä osaajia. Tarjoamme mielellämme osaamisemme käyttöösi koko rekrytointiprosessiin työtehtävien määrittelystä ilmoittamiseen, haastatteluihin, henkilöarvioihin ja lopulliseen valintaan.

HENKILÖSTÖVUOKRAUS ON TURVALLINEN VAIHTOEHTO

Epävarmassa taloustilanteessa henkilöstövuokraus on turvallinen vaihtoehto. Vuokrahenkilömme ovat työsuhteessa meihin ja hoidamme kunnialla kaikki lakisääteiset velvoitteet ja työsuhde-edut. Kannamme rekrytoinnin riskit puolestasi ja olemme työntekijöillemme luotettava kumppani. Verkostostomme kautta pystymme vastaamaan työvoimatarpeeseesi nopeastikin.

ARJA RAUKOLA ON OSA VMP-KONSERNIA

www.vmp.fi
VMP Oyj osti Arja Raukola Oy:n osakekannan 27.4.2018. Arja Raukola Oy jatkaa toimintaansa omalla nimellään sekä menestyksekkäillä toimintatavoillaan ja -malleillaan. Lue uutisemme aiheesta