Näin tilaat RSS syötteen

RSS-syötteen tilaaminen Microsoft Office Outlookilla on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi rekisteröitymistä tai erillisiä maksuja. Kun olet tilannut RSS-syötteen, sen otsikot tulevat näkyviin RSS-kansioosi. RSS-kohteet näyttävät samalta kuin sähköpostiviestitkin. Jos näet jonkun itseäsi kiinnostavan otsikon, voit avata syötteen napsauttamalla sitä.

image description

Henkilöstövuokraus

Joustavaa ja luotettavaa henkilövuokrausta

Vuokraamme henkilökuntaa akuutteihin tarpeisiin esimerkiksi kesäksi, äitiyslomansijaisiksi tai vaikkapa sairastapauksen yllättäessä. Henkilöstövuokraus on joustava tapa saada työvoimaa tarpeen vaatiessa.  Henkilövuokrauksen kautta saat turvallisesti ja vaivattomasti osaavat työntekijät esimerkiksi paikkaamaan poissaoloja, avuksi ruuhkahuippujen hoitamiseen tai erilaisiin projekteihin.

Henkilöstövuokrauksessa toimimme työntekijän työnantajana ja hoidamme kaikki työnantajan velvoitteet puolestasi. Tehtävämme on huolehtia vuokrahenkilöstömme työterveyshuollosta ja hyvinvoinnista. Pidämme huolen työntekijöistämme, sillä osaava, motivoitunut ja työssään jaksava työntekijä on sekä työntekijän että työnantajan etu.

Henkilöstövuokrauksemme kautta löydät oikeat tekijät oikealla hetkellä. Valmiiksi haastatelluissa työnhakijoissamme on paljon osaavia eri alojen toimihenkilöitä tekniikasta taloushallintoon, jotka ovat valmiina töihin. Vuokraus sopii hyvin tilanteisiin, joissa tarvitaan työntekijää paikkaamaan tilapäistä resurssipulaa. Jos työntekijän tarve jatkuu, saat kauttamme jatkossakin osaavan työntekijän joko vuokrasuhteeseen tai suoraan palkkalistoillenne. Voit halutessasi rekrytoida vuokraamasi työntekijän yritykseesi missä tahansa vuokratyösuhteen vaiheessa.

Henkilöstövuokraus on helppoa, sillä sinun ei tarvitse etsiä työntekijää varta vasten sijaisuuksia varten ja säästyt rekrytointirumbalta. Arja Raukola Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta Helsingissä ja Tampereella sekä niiden lähialueilla.

Mikäli haluat kuulla lisää henkilöstövuokrauksestamme, ota meihin yhteyttä. Ota yhteyttä-välilehden avulla voit lähettää kysymyksesi helposti tai voit soittaa joko Helsingin tai Tampereen toimipisteeseemme. Puhelinnumerot löydät täältä. Voit myös lähettää kysymyksesi meille sähköpostilla.

Olet aina myös tervetullut paikan päälle tutustumaan toimintatapoihimme ja henkilöstövuokraukseemme Helsingin tai Tampereen toimipaikkaamme. Molemmat toimipisteemme sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa. Tampereen toimipiste sijaitsee Hämeenkadulla ja Helsingin toimipiste Ruoholahdessa Helsingissä.