Näin tilaat RSS syötteen

RSS-syötteen tilaaminen Microsoft Office Outlookilla on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi rekisteröitymistä tai erillisiä maksuja. Kun olet tilannut RSS-syötteen, sen otsikot tulevat näkyviin RSS-kansioosi. RSS-kohteet näyttävät samalta kuin sähköpostiviestitkin. Jos näet jonkun itseäsi kiinnostavan otsikon, voit avata syötteen napsauttamalla sitä.

image description

Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelun avulla saat riveihisi parhaat työntekijät

Rekrytointikokonaisuuden ulkoistamisessa on monia etuja. Rekrytoinnin ammattilaisena Arja Raukola Oy tunnistaa eri tehtäviin parhaiten sopivat henkilöt. Rekrytointipalvelumme tarjoaa käyttöösi ammattilaisen asiantuntemuksen koko rekrytointiprosessin ajaksi. Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella autamme sinua tekemään onnistuneen rekrytoinnin. Arja Raukola toimii Uudenmaan ja Pirkanmaan alueille, ja toimistomme sijaitsevat sekä Helsingin, että Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Yleisin syy rekrytoinnin ulkoistamiseen on se, että halutaan onnistua rekrytoinnissa ja löytää juuri oikea henkilö avoinna olevaan tehtävään. Joskus avoinna oleva tehtävä on sen luontoinen, että yrityksessä koetaan ulkopuolisen tahon hoitavan rekrytoinnin parhaiten. Ja sen vuoksi asiantuntijan puoleen kannattaa kääntyä. Rekrytointipalvelumme auttaa sinua ja  yritystäsi tässä haastavassa tehtävässä Helsingissä ja Tampereella, sekä niiden lähialueilla.

 

Rekrytointipalvelu säästää aikaa ja resursseja

 

Hakemuksia saattaa tulla kymmeniä, jopa yli sata. Hakemusten joukosta tulisi löytää parhaat hakijat ja vielä järjestää haastattelut potentiaalisille kandidaateille. Lisäksi monien hakijoiden joukosta voi olla vaikeaa erottaa yrityksen kannalta parhaat kandidaatit. Rekrytointi vie aikaa, ja voi kuormittaa kiireisessä työssä liikaa. Näissä tilanteissa rekrytointipalvelumme tulee apuun. Säästyt useiden hakemusten käsittelyltä ja haastatteluiden järjestämiseltä. Ammattitaitomme ja kokemuksemme perusteella osaamme suositella, kuka hakijoista sopisi teille parhaiten kokemuksensa, osaamisensa ja persoonansa perusteella.

Rekrytointipalvelumme sisältää koko rekrytointiprosessin kaikki vaiheet. Vastaamme puolestasi rekrytointimarkkinoinnista, lisätietojen antamisesta hakijoille, hakemusten käsittelystä, haastatteluista ja suositusten tarkastamisesta ja esittelyistä.  Kartoitamme hakijoiden osaamistason ja kokemuksen, jotta voimme suositella sinun yritykseesi sopivia henkilöitä. Mikäli sinulla on rekrytointihaasteita, voit kutsua meidät käymään klikkaamalla viereisessä laatikossa olevaa painiketta.  Kerromme, kuinka voimme ratkaista ongelmasi ja auttaa sinua rekrytointiprosessissa.

 

Arja Raukola Oy on ajan hermolla ja huomio nykyaikaiset tavat rekrytoida

 

Nykyaikaisessa rekrytoinnissa sosiaalisella medialla on merkittävä rooli. Monet etsivät töitä myös sosiaalisen median kautta, ja me Arja Raukola Oy:ssä olemmekin panostaneet sosiaalisen median käyttöön rekrytoinnissa. Rekrytointipalvelumme tarjoaa yrityksellesi kattavasti rekrytointimarkkinoinnin sosiaalisessa mediassa, ja näin ollen tavoitetaan entistä laajemmin potentiaaliset hakijat.

Laaja osaamisemme on kokonaan käytössäsi ja voit keskittyä ydinliiketoimintaasi sillä aikaa, kun me huolehdimme rekrytoinnistasi.