Näin tilaat RSS syötteen

RSS-syötteen tilaaminen Microsoft Office Outlookilla on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi rekisteröitymistä tai erillisiä maksuja. Kun olet tilannut RSS-syötteen, sen otsikot tulevat näkyviin RSS-kansioosi. RSS-kohteet näyttävät samalta kuin sähköpostiviestitkin. Jos näet jonkun itseäsi kiinnostavan otsikon, voit avata syötteen napsauttamalla sitä.

image description

Yritys

 ASIANTUNTIJASI HENKILÖSTÖASIOISSA

Olemme erikoistuneet asiakasyritystemme kilpailukyvyn edistämiseen osaavien työntekijöiden löytämisen ja joustavan resursoinnin keinoin. Asiantuntijapalvelumme avulla sinunkin yrityksesi pystyy varmistamaan henkilöstösi ammattitaidon ja mukautumisen nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Monipuolinen palveluvalikoimamme ja toimintamallimme auttavat rakentamaan tarkoituksenmukaisimman ratkaisun jokaiseen henkilöstöhallinnon
tarpeeseen.

Visionamme elämän laadun parantaminen

Olemme saavuttaneet asiakkaidemme keskuudessa aseman, jolloin tarjoamamme palvelut nähdään varauksetta hyödyllisinä ja kilpailuetua mahdollistavina.Työntekijät kokevat, että tarjoamme heille kiinnostavia, kehittäviä ja toivottua elämän laatua vastaavia työtehtäviä.

Arvoinamme avoimuus, aitous ja halu auttaa

Arja Raukola Oy:n toimintaa ohjaavat seuraavat arvot ja toimintaperiaatteet:

Avoimuus ja rehellisyys
Toimimme aina avoimesti, rehellisesti ja luotettavasti toisiamme, asiakkaitamme, rekrytoitavia ja kumppaneitamme kohtaan.

Aito kiinnostus
Olemme kiinnostuneita asiakkaistamme ja toisistamme. Me myös osoitamme sen.

Halu kehittyä ja auttaa
Haluamme kehittyä ja kehittää itseämme, toisiamme, yritystämme ja asiakkaitamme. Olemme avoimia, avarakatseisia ja aina valmiita auttamaan.

Historia

Arja Raukola Oy on aloittanut toimintansa Tampereella 1984 nimellä Toimistotekijät Oy. Yrityksen omistaja vaihtui 2005, jolloin myös yrityksen nimi ja ilme muuttuivat. Samalla alkoi tasainen ja hallittu kasvu. Yritys laajensi toimintansa Helsinkiin 2010 hankkimalla omistukseensa Suomen vanhimman alan yrityksen a1 Business Service Ky:n.

Vuonna 2012 Arja Raukola Oy työllistää merkittävän määrän ihmisiä sekä suorilla rekrytoinneilla että henkilöstövuokrauksen kautta.

Meille jokainen toimeksianto on yksilöllinen. Määrätietoinen otteemme ja henkilökohtainen palvelumme varmistavat asiakkaallemme laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun. Avainhenkilöidemme kokemus usealta toimialalta ja taito perehtyä niiden erityistarpeisiin auttavat meitä tekemään työmme joka päivä mahdollisimman hyvin.

Asiakaslähtöisyys, luottamus ja tekemisen ilo ovat tunnusomaisia piirteitä kaikelle toiminnallemme. Meille on kunnia-asia saada olla mukana asiakasyritystemme, työntekijöidemme ja työnhakijoidemme tulevaisuuden rakentamisessa ja menestyksessä.